Veiligheid, gezondheid en welzijn; dit staat in onze beleidsvoering altijd voorop. Om deze reden draagt Inter-GreeN dan ook graag haar steentje bij aan het mooie evenement van Koonings The Wedding Palace in de strijd tegen vrouwenkanker.

Vrouwenkanker is een onderwerp dat niet vaak op tafel terecht komt. Om toch stil te staan bij de mensen die deze strijd niet hebben gewonnen of nog steeds aan het vechten zijn organiseert Koonings 'The Bridal Run'. Een evenement waarin vrouwen (maar ook mannen) in bruidskleding een parcours afleggen van bijna 1 km. Samen met honderden anderen ren je niet om te winnen, maar voor het goede doel.

Kijk voor meer informatie op: www.bridalrun.nl

InterCheM is i.v.m. Hemelvaart 25 en 26 mei gesloten.
Tevens zijn wij gesloten op 2e Pinksterdag maandag 5 juni.

Zoekt u werk bij een afval- en chemiebedrijf dat duurzaamheid, veiligheid en kwaliteit waarborgt? Bij ons krijgt u een uitdagende functie waarbij u een hoge verantwoordelijkheid moet kunnen dragen. Daarbij staat plezier in het werk nog steeds voorop! Daarom benadrukken wij het behoud van onze prettige, open communicatie met collega’s en klanten. Lijkt het u wat? Solliciteer dan snel op onze vacature voor Account Specialist.

Vacature_account_specialist_Noord-Holland

Op 12 januari waren de SCHILDERSVANNU op bedrijfsbezoek bij InterCheM/Inter-GreeN. Deze schilders  werken met ecologische producten. Een combinatie die wellicht wat vreemd klinkt, ecologische schilders op bezoek bij een chemiebedrijf. Maar niks is minder waar. Onze Inter-GreeN paint wordt namelijk geproduceerd op basis van restverf in combinatie met zuivere grondstoffen om ze de hoogwaardige kwaliteit te kunnen waarborgen. Hierdoor is de paint zeker duurzaam en past ons product prima in het straatje van SCHILDERSVANNU. Dit feit lieten wij graag zien aan de schilders door een presentatie en een kijkje in onze keuken doormiddel van een rondleiding, Tot slot hebben ze ook de gelegenheid gekregen om met ons product te werken. Al met al kijken we terug op een zeer geslaagd bezoek.