Loonproductie 

Wilt u ons inzetten voor loonproductie? Graag. Wij willen namelijk niet alleen uw leverancier zijn, maar ook uw partner! We delen graag onze jarenlange expertise met u. Het vertrouwen dat u in ons heeft, belonen we door uw productieprocessen te optimaliseren en zo uw proceskosten te verlagen. Hoe kunnen wij samenwerken?

Wanneer is het waard te investeren in loonproductie? 

Bijvoorbeeld als u zelf weinig uitbreidingsmogelijkheden heeft of geen vergunning krijgt voor het opslaan van bepaalde grondstoffen. Ook als u te weinig productiecapaciteit heeft, kunnen wij het stokje van u overnemen. Onder andere door productieopdrachten voor uw klanten uit te voeren, zoals het afvullen, omverpakken of mengen van chemische producten, zowel oplosmiddelhoudende als watergedragen. U geeft de receptuur en specificaties. Wij zorgen voor de productie ervan.

Waarom u loonproductie door ons zou moeten laten uitvoeren? 

Omdat u bij ons alles onder één dak vindt. Zowel kwaliteit als flexibiliteit. Het laboratorium controleert grondstoffen, gebruikmakend van diverse technieken, waaronder de techniek gaschromatografie. De productie verloopt vervolgens semi-automatisch dankzij onze productiefaciliteiten, zoals mengtanks, mengkuipen, dissolvers, parelmolens en afvulmachines. En voor de distributie maken we gebruik van ons uitgebreide wagenpark dat volgens een vast routeschema wordt ingezet.

Bekijk ons assortiment aan chemiemiddelen
Lees meer over onze herbruikbare productiemiddelen