Inter-GreeN Thinner

Door steeds weer vernieuwend te zijn in destillatietechnieken, zijn we in staat gebleken een breed assortiment duurzame thinners te ontwikkelen. De productlijn Inter-GreeN Thinner bestaat uit reinigingsmiddelen en verdunningen; hoogwaardige oplosmiddelen van constante kwaliteit. 

Duurzame reinigingsmiddelen

Chemische reinigingsmiddelen moeten niet alleen in staat zijn effectief te reinigen, maar ook op een verantwoorde manier te gebruiken zijn. Dat betekent dat de producten zo weinig mogelijk impact mogen hebben op mens en milieu. Hiervoor bieden de duurzame reinigingsmiddelen van InterCheM uitkomst. 

Duurzame verdunners

Bij het samenstellen van duurzame verdunners houden we rekening met het gebruik ervan. Welke viscositeit is benodigd? Wilt u een hoge glansgraad of juist niet? Hoeveel oploskracht moet het product bevatten en is de droogsnelheid van belang? Het assortiment duurzame verdunningen bestaat uit cellulose-, polyurethaan- en epoxyverdunners. Reinigingsmiddelen hebben we in alle soorten en maten. Vraag gerust meer informatie aan.